Tausta

torstai 30. syyskuuta 2010

Mä-mitään-mieti


Feisbuukista tuttua; "mitä mietit?" Ja siihen normi ajatus, "mä mitään mieti". Jostain kumman syystä nyt ei tunnu ehtivän yhtikäs mitään. Blokataan vanhempi kortti ja nuita "pakettikortteja", kun muita ei näytä syntyvän.

Ja kukaan ei huomaa että yläällä olevan kortin muffinssipaperi on väärinpäin. Voi ihanuus, huomenna on prrjantai ja ylihuomenna Seinäjoen messuille tyttöjen kanssa humputtelemaan!

Aurinkoista viikonvaihdetta kaikille!


keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Paapperipussi ja korinlainen


Kamuttajan syntskärilahjomiksi lähti paperipussi ja kori, jotka oli syöneet kasan kukkasia, helmia sun muuta härpäkettä.

Kori on punottu paapperisuikaleista, pussi nuuttailtu eikäpä niistä sitten sen kummempaa historiikkia aikaan saakaan. Ihq pallokala Paperinauhasta, kun ne vaan on niin halpoja ja hellusia...

Syksy. Just joo.

maanantai 6. syyskuuta 2010

Minimosaiikkia


Ha! Vihdoinkin! Viime Seinäjoen reissulta Näpsäkästä löytyi minimosaiikkia. Ostin viheriää rasian, olisi ollut muitakin värejä, mutta kerrankin päässä pyörähti realistinen ajatus (joo, yksi ajatus vain -ja pyörähti ei jäänyt olemaan, harmillista sinänsä...) että ehkä kokeilen josko saan aikaiseksi etes avattua yhden rasian...

Tarjotin on balsaa, vähän viilattu ja kun mennään mistä aita on matalin niin tämä on "maalattu" Color Boxin fluid chalkseilla, oisko ollu olive pastel tai jotain värinä. Töpsöttelin suoraan mustetornista... kun oli käden-ulottuvilla-näppärästi.

Tulitikku on taas joo- joo. Kokoluokka n. 1:12 - Ehkä.

Reipasta viikonalkua!