Tausta

sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Eilinen meni jo


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa? Messu-reissu onnellisesti takana. Tamperetalo on väkeä täynnänsä. Varsinkin yläkerta (nukke ja nukkekoti-o-sa-to) oli ihan täpösen täynnä. Pöytien edessä oli ainakin kolmen-ihmisen-paksuudelta porukkaa. Ostokset jäivät 4 euron tienoille... Köh, mutta alapuolella oleva kuva tasoittanee finanssipoliittista puolta reippahasti.

Kuten kuvasta näkyy, Sinooperin pöytä kutsui luokseen vastustamattomalla voimalla. Kangasta vihdoin, juuri noita ihania kuoseja -oi! Kuvioarkkeja... ja Tapion kaupan "tiskiltä" kool aideja.

Täytyykö tästä sanoa jotain?

5 kommenttia:

 1. Eikä siinä vielä kaikki. Loput tulee ti postissa, tuli eilen postilta tekstari että voi noutaa klo 16 jälkeen. Pitänee ottaa mukaan kun tulen

  VastaaPoista
 2. Varmasti kiva päästä noille messuille! Ihania Tilda-kankaita olet ostellut.
  Kyllä voisi kertoa tuosta leikkurista enemmän;) Joko olet testaillut?

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uuden lelun hankinnasta!! Kyselit, että mitkä kaikki stanssit käy tuohon Bigshotiin, niin...
  toimii Cuttlebugit, Cuttlekidsit, Sizzix, Ellison, Doudle do, Fiskarsin kohokuviot, Quickuts, Spellbinderit, metallisabluunoilla kohokuviointi. Siis kaikki mun tietämät jutut toimii, voileipä vaan täytyy kasata erilailla. Suosittelen myös käyttämään Cuttlebugin stansseja se pehmustepuoli ylöspäin. Uusissa stansseissa jopa lukee niin.
  Mulle saa laittaa meiliä, jos tulee kysyttävää.

  VastaaPoista
 4. Voi itku! Ihan liian ihania ostoksia, huoh... ;).

  VastaaPoista
 5. Ihanat ostokset :) Hankin kans alkuviikosta Cuttlebugin ja nyt saisi alkaa "varustamaan" sitä. Tagistanssit on aivan pakko hankkia ;)

  VastaaPoista