Tausta

torstai 10. huhtikuuta 2008

Hirveän ihana päiväTänään käveltiin kylän toiselle puolelle läpi lumen ja loskan viemään syntymäpäivälahjaa ystävälle. Tein jo aiemmin hänelle huivin ja nyt Tilda maatuskat löysivät uuden kodin. Kaavat löytyvät Tone Finnangerin: Tildas julehus -kirjasta. Mummeleiden kasvot on ihan maalattu, ja kauempaa otettu kuva on hyvinkin armelias ääriviivoille.

Koivet ja pökätsit kurassa ja loskassa päästiin vihdoin kotiin -ja postilaatikolle. Ja mitä aarteita se sisälsi! Pari synttärikuorta nkpiiriläisiltä... (lauantaihin on pitkä aika!) ja Scrapbookdepotin tilaus -jo nyt perillä! Ju hu huu!!! Ihania stansseja ja kohokuviolevyjä! Ja mikä kauheinta; minulla ei ole aikaa tehdä niille mitään!!! Naapurin täti saa tesmata, minä sahaan iltasella meille sopivat levyt pitkään stanssiin. Kirjokkaan leimasimetkin saavat odottaa... Nyt ruokaa perheelle... kai ne täytyy tänäänkin ruokkia?


6 kommenttia:

 1. Eihän siihen lauantaihin ole kuin vähän yli vuorokausi. Mutta tietystihän odottavan aika on jonkin verran pitempää kuin niiden, jotka ei mitään odota. :-)

  VastaaPoista
 2. Voi, en minä ainakaan malttaisi odottaa edes sitä yhtä päivää :) Hyvä että paketti ehti perille, jännäsin vähän miten käy, kun eilen vasta vein. Mukavaa syntymäpäivää vielä tätäkin kautta!!

  (Meniköhän sanavahvistus väärin kun ei kommentti lähtenyt..)

  VastaaPoista
 3. Jos meemittää niin katso linkin taakse. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Minulla oli aivan ihanaa postia tänään laatikossa!!!! Siis aivan iki-ihastuttavan buttonfairyn olit tehnyt ja oivaltavassa laatikossakin se oli :) Me likes a lot! Kiitos!!!!

  VastaaPoista
 5. Niin ja siis laitan kuvia kun ehdin :)

  VastaaPoista
 6. jos oikein ymmärsin, niin sulla on tänään synttärit! paljon onnea!

  VastaaPoista