Tausta

tiistai 20. lokakuuta 2009

HuivittiStranglingvinescarf
Designed by Nicole Hindes

Sain lahjomuksena (kiitos Henna!) kerän Mohair Luxia, pehmeää ja niin kovin kauniin väristä. Koska Paikallisesta lankomusliikkeestä kun ei löytynyt kaveria kerällä, tästä huivista tuli hiukkasen lyhyempi kuin olisin ehkä suunnitellut. Tosin ei haittaa, saa tuonkin kaulan ympärille ja hengityskin vielä kulkee. Nopea ja näppärä (ja ilmainen) ohje löytyi Ravelryn syövereistä. Sen verran muokkasin ohjetta, että tein vain kolme mallikertaa, muuten hengitys ei ehkä olisi kulkenut.
Kasil -kiits.

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:

-Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
-Kopioi kuva ja liitä blogiisi
-Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
-Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
-Anna tunnustus seitsemälle
-Linkitä nämä blogissasi
-Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

Seitsemän asiaa minusta, lyhyesti: hukkaan sanoja, talomme syö tavaroita, minulla ei ole tarpeeksi villasukkia, pidän yli kaiken itsetehdyistä lahjoista, olen laiska blogaaja, pidän lukemisesta, ensimmäiset joululahjat on valmiina.

Kamut hei (esim. Nellastiina, Anu, Miimu, Henna, Heli, Risulintu, Jeenni... ) jos tuntuu siltä, niin ottakaa tämä tästä ja napsutelkaa blogitsuikkeihinne. Olen ihan liian laiska alkaakseni linkittelemään tämän enempää.

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää huivitus, tosin kuvio ei kovin näy, mutta ehkä näen livenä sit joku päivä. Kiva että löysit mukavan ohjeen :) Nopeakin olit.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen rekisteröitynyt tuonne Ravelryyn, mutta enpähän muista millä sähköpostiosoitteella, että saisin tilattua salasanan ;D Siellä olisi varmaan kivoja malleja.

    Nappaan tuon meemin täältä mukaani sitten kun semmoinen päivä, ettei huvita tehdä mitään muuta kuin istua koneella ja juoda teetä.

    Mukavia pyhiä :)

    VastaaPoista