Tausta

perjantai 8. helmikuuta 2008

Lohikärmes ja Muuttolintu

Minulla oli kerä Rustikaa korttiaskarteluun. Loppuviimein kortteihin meni vain pari metriä lankaa ja "jämäkerä" poltteli nurkissa. Ostin toisenkin kerän, mitä sitä nyt yhdellä... kokeilin varrasvirkkausta paistinlastan kanssa (täytyy soveltaa!) -en tykännyt yhtään tuloksesta.

Surffatessa törmäsin Sisäisen villapaidan Lohikäärmehuiviin. Hauskan näköinen huivi! Tuo lanka oli sopivan paksuista, ja ohje oli niin selkeä ja helppo että pakkohan sitä oli kokeilla. Solki on vielä mietinnässä. Tein jo yhden Fimosta, mutta bläh ei siitä hyvä tullut. Pienen lapsen pomppiessa syliin ja pois en uskalla kiinnittää terävillä tikuilla/tms.Tildas Julehus kirjasta sain ensimmäisenä valmiiksi hanhen. Ihmeekseni huomasin ymmärtäväni ainakin osan kirjan teksteistä (norjaa). Ja vaihekuvat helpottavat-luetun-ymmärtämistä.

Kasa muita rojekteja lojuu pitkin poikin keittiön pöytää ja lähitasoja. Taas ja edelleen. Nukkekoti lojuu hallilla. Jos ensiviikolla pääsisi sen kimppuun hetkeksi. Eilen satoi lunta. Miten kauniilta lempeästi leijuvat hiutaleet näyttävät...


2 kommenttia:

  1. Tuota kivaa huivia tekisi mieli kokeilla, mutta pelkään, että on kesä kun uskallan taas tarttua kutimeen.

    Komea hanhi :)

    VastaaPoista
  2. Tosi upean hanhen olet tehnyt ja nuo sun kortit on tosi kauniita :)

    VastaaPoista