Tausta

keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Ihan kesä!


Kesällä ongitaan, mansikoistetaan (kukaan ei halua olla talvella marjatta...), hengataan pitkin pihoja, tehdään miljuuna tuorejuustotorttua (suklaa, valkosuklaa, mango, appelsiini.. you name it we´ve done it) ja väistellään kaiken maailman askarteluja ja korttien vääntöä niin maan kauhiasti.

Ainoastaan yksi ainua räjähdyslaatikko on valmistunut ystävän kolomekymppisille. Kortteja ei senkään vertaa, saati sitten minejä tai tikutuksia. Ehkä sitten syksyllä, kun on kylmää, märkää ja pimeetä. Juuri sitä. Mutta ei ajatella nyt -kun on vielä kesä!

Ihanaa ja aurinkoista kesää ihan kaikille!

6 kommenttia:

 1. hyvää kesää sinnekin! toi "kukaan ei halua olla talvella marjatta" on ihan loistava lause! :D ja tahtois nähä parempaa kuvaa tuosta räjähdyslaatikosta.

  VastaaPoista
 2. Aurinkoisia kesäpäiviä :) ja tahtoo tarkan ohjeen siitä suklaakakusta!!

  VastaaPoista
 3. Miks loman täytyy olla niin kauheen lyhyt ja ennen kaikkea miks mansikoita ostetaan pakastamista varten vaan kerran kesässä! Mansikkamaitoo vois juoda vaikka jokapäivä! Mäkin muuten viimein päivitin blogia! Vähän oon ylpeä! Nähdään puolentoistatunnin päästä!

  VastaaPoista
 4. Posti tuli perille...kiitos... avausta odotellessa ;)

  VastaaPoista
 5. Janita -kyllä kiitos! Ilmeisesti minun emaili sinun gmail osoitteeseen ei ole tullut? Yritin myös kommentoida blogiisi, mutta en jostain syystä saanut kommenttia perille?

  VastaaPoista