Tausta

perjantai 13. marraskuuta 2009

Joulukortteilua


Ostin Seinäjoen messuilla Heinikasta joulutähtileimasetin... tai jotain. Oikein kivat leimat, ainoa heikkolenkki ruotsinkielinen teksti... siis siinä joulutekstileimassa. Tuossa joulutähdessäkin on naapurimaankieltä mutta ei sitä muun rävellyksen alta huomaa, joten se ei haittaa...

Nyt kun maassa on hanki (no okei, pari hiutaletta ainakin) ja on mar-ras-kuu (kamalaa -se yllätti minut tänäkin vuonna... marraskuuuu) pitäisi joulukortteja vääntää joka ainua hetki että saa kaikki valmiiksi ilman perint -äh, perusteellista paniikkia.

Toisaalta...

3 kommenttia:

 1. Voi älä nyt pelottele noilla joulukorttien tekemisillä...urakka on tiedossa vielä mullakin siis :) Mutta kuule, missäpäin maailmaa on Taloustalo?? Ikinä en oo kuullutkaan, ja voi hyvänen aika "napsuttimia" ei oo ikinä liikaa......

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos kysymästä, mutta sain jo enkelikellon valmiiksi, ja noita muita lävistäjiä on kyllä jo aika läjä...Katsoppas vaan meikäläistä kun osasi kieltäytyä askartelukamoista! Pitääköhän mitata kuume ;)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniin kortin olet tehnyt. Minä olen vähän tuskaillut myös noiden naapurimaiden tekstien kanssa. Vähän hankala laittaa sukulaisille god julia kun ei ne useimmatkaan siitä mitään ymmärrä :)
  Kiitos nettiselaimen vaihtovinkistä, siitä oli apua, olenhan täällä kommentoimassa :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista