Tausta

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Maaarraaaskuuu


Jo mentiin ohi sen syyskuun, ja repaleisen lokakuunkin.

Viime joulukorttirumbansamban ja tankon jälkeen taisin uhota ostavani kaikki joulukortit k-aupasta. Onhan siihen mahdollisuus vieläkin. Mutta tulikin tehtyä ihan muutama kortinlainen, kun tuo joulutähti-stanssikin löysi tiensä askartelukommeron sisuksiin.

Osviittana kortissa (2010 joulunumero) Magnolialehdestä silmiin pompannut "luonnos". Reunuksiin tuputeltu ihan valkoista akryylimaalia, kukkaseen sticklesin kimalleliimaa ja kukan keskelle stanssattu lumihiutale lutrattu glossy accentsilla ja sen jälkeen upotettu lasimurskaan, jota diamond dustiksi myös kutsutaan...

Jouluun olisi vielä kokonaista viisi viikonloppua. Wou, ja sitten joulun aatonaatto lomaa. Isompi wou. Mitähän sillä kaikella vapaa-ajalla tekisikään..?3 kommenttia:

 1. Kiitos blogivierailustasi!
  Kauniitta kortteja sulla täällä!
  Itse olen joulukortit jo tehnyt, enää puuttuu nimet ja osoitteet, sekä postimerkit kuorista. Joulukortit saan näytille, kun käyn taas Kajaanissa, kun kameran johto unohtui sinne viimeksi.. Tervetuloa viimeistään kuun vaihteessa katsomaan millaisia kortteja sain täksi jouluksi tehtyä!

  VastaaPoista
 2. Onpa taas kaunis kortti. Kaunis kiille tuossa kukan päällä.

  VastaaPoista
 3. Upea kortti! Oikeastiko vaan viisi viikonloppua...! Lahjoja on onneksi aika kivasti jo hankittuna, mutta korttien kanssa tulee taas kohta kiiiiirus. Hyvän alun jälkeen, sittenkin kiire. Joka vuosi sama virsi : )

  Intoa sinne korttipajaan!

  VastaaPoista