Tausta

perjantai 16. joulukuuta 2011

Punatulkkuja 3d:nä



Pilppusin ja kasasin vihkosellisen 3d kuvia, vannoin ja vakuutin etten enää i-ki-nä osta moisia (ja nuo oli sieltä helpoimmasta päästä). Vain valmiiksi stanssattuja minulle, kiitos.

Kortissa toivotellaan rauhallista joulua... oikeesti, kellä sellainen on? Mistä sellaisen saisi? (tässä vaiheessa mielessä vilahtaa; ole varovainen mitä toivot, sillä se saattaa toteutua... minun tuurilla ollaan vaikka vatsataudissa koko revohka).

Joulutähtönen töpötelty aleene´s glitter snow:lla, päälimmäisenä lumihiutale joka on uiskennellut glossy accentin jälkeen lasihileissä.

Joulua! -tulee se kuitenkin, vaikka kuinka rimpuilisi vastaan...

5 kommenttia:

 1. Lakkaa siis rimpuilemasta : D Ja mukavaa joulua, jos ei sitä rauhallista! Meillä oli viime vuonna rauhallinen kun oltiin flunssassa, tänä jouluna olen töissä. Meneehän se niinkin.

  Ihana kortti, tosi kaunis kukka!

  VastaaPoista
 2. Ottaa vaan rauhallisesti siellä..joulu tulee ja menee vaikkei tekis mitään...Ihanaa ja rauhallista joulun odotusta..ja mahatauti ei tälle seudulle laskeudu!!!!!

  VastaaPoista
 3. Varmasti laitan kuvan reseptivihkosta, vaikkei siitä mikään kummoinen tulekaan, mutta se, että sen saan tehtyä on jo suuuuuuri suoritus ja kuvan arvoinen :) Mukavaa uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista