Tausta

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kevättä odotellessa
Blogiloissa surffaillessa törmäsin tällaiseen haasteeseen: http://itsallaboutthevintagechallenge.blogspot.fi/ . Kuva tähän korttiin löytyi blogin arkusta. Vähän gessoa ja paperin jämiä. Harsoa ja pitsinpalaa.

Virvon, varvon... hyvää viikkoa :)


6 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja suloinen kuva. Mukavaa Palmusunnuntaita Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Miten ihanan hellä ja kaunis kortti! Ihanan pehmeät värit ja kaunis kuva! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Thanks for join in at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 4. This is adorable, so delicate. Thank you for entering Its all about the Vintage, wishes Suzanne x

  VastaaPoista
 5. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 6. Olepa hyvä vinkistä! Tuntuu aina hyvältä, kun on löytänyt jotain, mistä joku toinenkin ilahtuu. =)
  Tunnelmallista joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista