Tausta

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Helmikuun haitarikirja Helmikuun haitarikirja 2014- valmis. Jee!

Kiitos Finnstamperin Sarille ja Täti Punaiselle  oikein näpsäkästä haasteesta. Olihan tässä aikeissa postata joka sivu, mutta hei, meni jo. Joka päivälle aihe josta sivunsa kehittelee, ihan jees. Tottapuhuen en minä ihan joka päivä ehtinyt/jaksanut/jne sivua tehdä, meni useasti kaksi sivullista kerralla. 

Jotenkin tuntuu ettei se oma tyyli ole löytynyt vielä, mutta tällaisen haasteen kanssa aletaan lähestyä sitä mikä on omaa. Osa sivuista on sellaisia joista oikeasti tykkään. Suurimpaan osaan olen sotkenut gesson, kohopastan, maskien ja suihkeiden kanssa. Ja osaan noilla musteilla ja vesiliukoisilla liiduilla. 

Tämä oli hyvä haaste! Ja valmis! On kiva saada jotain valmiiksi, vallan kuukauden kestävä projekti (no okei, vuoden lyhin kuukausi mutta silti!)

Tulihan tuosta aika pötikkä, mutta se on mun pötikkä.Fläp fläp fläp, ihan jopa haitarimaisesti valui alas jakkaraa... haitari mikä haitari. 
*silittää-kirjan-kylkeä-ohikulkeissaan*3 kommenttia:

 1. Upea kirja sullakin täällä! Eikä sen väliä vaikka ei joka päivä sivua tehnyt, arki on välillä semmosta ettei joka hetki ehdi keskittyä askarteluihin. Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen haitari täälläkin! Mukavaa, että lähdit mukaan, vaikket ihan kaikkeen ehtinytkään. Itse aina sanon, ettei minulla ole mitään tyyliä, mutta kieltämättä jotain sellaista samantapaista sieltä usein tulee, joten ehkä se on sitä omaa tyyliä sitten. Toisaalta joskus on kiva tehdä jotain mikä tuntuu ihan vieraalta.
  Ole ylpeä pötikästäsi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Kyllä minä joka sivun tein, ne eivät vaan valmistuneet ajoissa että ne olisi voinut postata joka päivä blogiin...

  VastaaPoista