Tausta

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Project Life hypistelyäProject Life


Jotenkin ollut vähän niinkuin haasteita vailla. Ja näköjään son suoraan verrannollinen innostuksen määrään, kun löytää jotain mielenkiintoista? Emmon videota katsellessa se iski.

Tilasin Scrapbookdepotista. Saapui n. viikossa (!). 
Lähempääkin löytää esim. Dekorette...  Amalia... Kreatina 

Ja youtube on täynnä ohjeita ja muita-innokkaita jakamassa Project Life iloa. Niin monta on tyyliä kuin tekijää. 

Minusta ei varmasti ole tallettamaan joka hetkeä, tai joka viikkoa tai edes joka kuukauden valittuja paloja. Mutta empä anna sen häiritä. Tämä tulee olemaan ihan vain minua varten. Minun omani. My precious - menikö liikaa klonkuksi? 

Yllättävän vähän löysin suomalaisista blogeista PL postauksia. Ilmeisesti vuodet 2011-2012 oli sitä uutta aikaa näiden parissa, ja sen jälkeen porukka on kasaillut ihan hiljaa itsekseen kansioitaan? Vieläkö on virtaa?

W iiks

3 kommenttia:

  1. Kyllä noita ainakin jenkki-sivustoilla vielä pyörii. Itsekin olen joskus asiaa miettinyt, mutta päätynyt lopulta skräppi-tyyliseen valokuvien keräykseen. Siinä ei ole niin paineita jos ei joka viikko huvita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rapakon takaa olen käynytkin enempi katselemassa. Ja paineita tästä ei todellakaan oteta... jokainen tyylillään, mulla on muutenkin aika liukuvat nää askartelun aikataulut ;D

      Poista