Tausta

torstai 24. huhtikuuta 2008

Tytteli omenalla ?

Tämän palmikkopään kaavat löytyvät Tildan tapaan -kirjasta. Omena puolestaan Tildas Julehus-kirjasta. Materiaalit: Salen kangaskassi ja nurkissa lojuneita tilkkusia ja pala fleeceä. Hiukset huopasta.

On niin paljon kaikkea ihanaa, mitä haluaisi ommella/askarrella/nyplätä/virkata/neuloa/jne että loppuviimein en ole tehnyt yhtikäs mitään. Kaivellut plantaashilla sen sellaisen piikkisen vempeleen kanssa (mikä lie nyt olikaan nimeltään -ei atrain vaan se... no höh... no juuri se sellainen) ja raahannut tiiliskiviä ja sementtilaattoja keskelle kasvimaata. Siitä tulee -tuotanoin- ... sanomista? Haravakin löytyi (hymph) ja tuntui muistavan mitä lehden jämille tehdään kun esittelin sille vähän pihamaata.

Suolataikinaa väänneltiin lasten kanssa auringoiksi ja pilviksi ja sun muiksi. Nyt rapisee iho kun kirjoittaa... rasvataan rasvataan.

Nähty yksi sitruunaperhonen ja useita:

4 kommenttia:

 1. Kiitos vierailusta, ja taas tuli hyvä idea 3d- korteille, harrastan nimittäin itrsekin sitä

  VastaaPoista
 2. Kaunis neitonen! Sulta syntyy näitä hienoja tildailuja tuon tuostakin.
  Täällä nähty yksi kärpänen;)

  VastaaPoista
 3. Kuu kärpäsestä kesään -vanha pohjoois-suomalainen sananlasku ;)

  Nyt onkin ompelukone ollut kauan pölyttymässä. Ei oikein saa kiinni mistään mitä alkaisi tekemään, kaikkea kivaa oisi niin paljon...

  Ulkona oltu ja nautittu keväästä..

  VastaaPoista
 4. kiitos! sain T:ltä TOISEN yllätyskuoren! ihania pupusia liisa ihmemaasta ja muuta mukavaa. :) kiitos paljon! ja joo, voi kun olis tota aikaa enemmän ja sit osais päättää mitä tekee ja mistä alottaa... huoh.

  VastaaPoista