Tausta

torstai 8. toukokuuta 2008

Minikukkasia


Kevään tullen näitä kukkasia on nähty monessa blogissa. Itseasiassa minun piti vain kokeilla, mopo taas lipesi käsistä. Kuvassa vain prosentti kaikista...köh.

Kukat on daisy kuvioleikkurilla napsuteltu silkkipaperista. Kun laittaa palan kopiopaperia silkkipaperikerrosten taakse pystyy leikkaamaan kuvioleikkurilla. Muuten menee silkkipaperit mussunmussun. Varsi on ohutta vihreää rautalankaa, dippasin yläpään keltaiseen akryylimaaliin, annoin kuivua ja sitten vaan tökin kukkaset styroksin päällä varteen. Kiinnitin kukkanipun pienellä liimatipalla ja tein silkkipaperista osalle lehtiä.

Myös Heli sai osansa kukkasista, kun juhli synttäreitään.


-Värssykirjan bongasin
Artulta oli ihan pakko tehdä kun oli niin soma. Kuvat on leikelty tarra ja 3d kuvastosta, runot ministetty ja tulostettu -

8 kommenttia:

 1. Jännä tauti se on tuo tehtailu. ;D Ihania kukkia sait tehtyä silkkipaperista, mun silkkipaperikukat näyttää samalta kun nenäliina pesukoneesta tullessaan.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kukkasia! Noista saa jo aikamoisen penkin aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

  Kyselylomakkeeseen


  Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

  VastaaPoista
 4. Olen saanut "hävitettyä" suurimman osan kukkaista pitkin maailmaa, joten kohta pitäisi taas tehdä lisää ;)

  Ovat niin helppoja ja nopeita... suosittelen kokeilemaan!

  VastaaPoista
 5. tosi kivoja kukkia. nyt joudut tekemään kukkakaupan ja puutarhamajan ja paljon kortteja ja...niin, ja sittenhän tarvii lisää kukkia ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä miten saa leikattua noita kukkasia, yritin joskus, onnistumatta, mutta nyt tulee jo ehyitä:)
  Heli

  VastaaPoista
 7. Kiva, että sait sivultani jotain inspiraatiota.

  VastaaPoista