Tausta

tiistai 20. toukokuuta 2008

Neulakotelot


Nyt se on loppu! Se kankaiden säilöminen ja laatikkoon kurkkiminen. Nyt ne läksi käyttöön -jok´ikinen. Saahan niitä sitten uusia -eikö niin? Mitä järkeä on säilöä kaapissa kauniita kankaita, kun ne voi ommella joksikin sellaiseksi, mitä voi pitää silmien ulottuvilla joka päivä...

Neulakotelot ompeli niin nopsaan ettei oikein huomannutkaan kun oli jo valmista. Ohje Tildan tapaan (tildas hus) kirjassa. Olisin halunnut käyttää tuonne sisäsivuiksi ohutta huopakangasta, mutta enhän minä sitä pussukkaa löytänyt juuri silloin... Ylempi kotelo matkaa ystävälle, hän näki tuon alemman ja tuumasi ettei muuta tarvitsisi kuin yhden pikkiriikkisen tuollaisen ;) Nyt loppui nepparit.

4 kommenttia:

 1. Olen kyllä yrittänyt noudattaa samaa filosofiaa kun olen huomannut että ne ihanat kankaat mitä ei ole raaskinut käyttää saattaa näyttää kymmenen vuoden päästä ihan tylsiltä ja jää kokonaan käyttämättä :) Ja vielä toinenkin ajatus samaan että kun niitä ihanuuksia ei täältä mukaansa saa niin mieluummin yrittää nauttia niistä kun pystyy.
  Minulla olisi myös ajatuksena tehdä tuo neulojen säilytysjutska, josko ne sitten pysyisivät paperimmin tallessa.

  VastaaPoista
 2. Moi, Sinua odottaa blogissani haaste.

  VastaaPoista
 3. Oikein arvasit...teline on Tiimarista ostettu jokunen aika sitten.Eipä sattunut olemaan niissä alekoreissa =)

  VastaaPoista
 4. Tuo vaalea on tosi nätti!
  Ihana kuosi!

  VastaaPoista