Tausta

lauantai 3. toukokuuta 2008

HelppoHoitoinen Orkidea 1:12


Kevät tuo mukanaan myös kasvien mullanvaihdot. Nämä orkideat ovat helppohoitoisia ja kukkivat takuuvarmasti pimeimmässäkin nurkassa -ja pitkään. Nkpiiriläisistä tuli oivia emäntiä näille kukkasille.

Silkkipaperista "kukat" vihreään rautalankaan, lehdet maalarinteipistä ja samasta rautalangasta kuten ilmajuuretkin, purkit lasten karkkijauhetuubeista, multa nukkistelijoiden peruskamaa -kahvinpurua.

Jakkara rekvisiittaa, tein sen balsasta ja maalasin akryylillä, hioin vähän nurkkia.

6 kommenttia:

 1. Kiitos Wiiks, tämä on ihana kukka! Tämä taitaa päätyä ensimmäiseen roomboxiini, joka menee näyttelyyn. Eihän haittaa, eihän?:)

  VastaaPoista
 2. Ihan vapaasti! -kukka on sinun :)

  VastaaPoista
 3. Upeita. Täytysköhän minunkin siirtyä tuollaisiin paperiversioihin, kun taisin tappaa orkideani "mullanvaihdon" yhteydessä. Ainakin kukkavana alkoi kellastumaan uhkaavasti :|

  VastaaPoista
 4. Minun orkideani (se juuri ja juuri elossa ollut) pelastettiin Jäsen M:n toimesta. Se ressu sai uuden kodin ja M hoivasi sen kuntoon alta aikayksikön.

  Mun multasormi oli varmaan lomalla silloin ;)

  VastaaPoista
 5. Todella aidon näköisiä! Upeita! Minulla on täällä jäänyt jarru pohjaan kiinni, muuta luulen että saan ensiviikon alussa sinulle postia lähtemään :) ...vihdoinkin... :)

  VastaaPoista